Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاتاری نامی که هر ساله از مهرماه (اوایل ماه اکتبر) تا آبان ماه (نیمه‌های نوامبر) رنگ بیشتری به خود می‌گیرد و بازار کلاهبرداری در آن داغ است.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، لاتاری؛ قرعه کشی‌ای است که این روز‌ها متقاضیانی دارد و برخی افراد برای بدست آوردن مجوز ورود به خاک آمریکا حاضر به پرداخت هزینه‌های گزافی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان برخی از سودجویان که تعداد آن‌ها کم نیست فرصت را غنیمت شمرده و برای پر کردن جیب خود دست به تبلیغات گسترده‌ای می‌زنند و با تبلیغاتی همچون؛ «توجه! ثبت نام در سایت لاتاری نیازمند دقت و توجه بسیار زیاد است چرا که یک اشتباه ساده می‌تواند به راحتی شانس شرکت داده شدن شما در قرعه کشی لاتاری آمریکا را نابود سازد، بنابراین برای انجام ثبت نام خود حتما از افراد آگاه و با تجربه کمک بگیرید. این کار را به کارشناسان متخصص ما بسپارید تا تمامی مراحل انجام ثبت نام لاتاری آمریکا را بدون کوچکترین خطا و ریسکی، برایتان تکمیل کنند.» از افرادی که از ثبت نام لاتاری آگاه نیستند سواستفاده می‌کنند.

در تبلیغات افراد سودجو کار به جایی می‌رسد که آن‌ها حتی از واژه‌های «خواهشمندیم» و «لطفا» هم استفاده می‌شود. برای روشن شدن موضوع در خیابان‌های پرتردد شهر قدم می‌زنم و نگاهم را از در و دیوار‌های شهر به کف پیاده رو‌ها می‌چرخانم، آن وقت است که با فاصله چند قدم، تبلیغات اغواکننده ثبت نام تضمینی لاتاری و جوانانی که با مدارک خود در صف انتظار این بخت آزمایی سالانه ایستاده اند را مشاهده می‌کنم.

بیشتر بخوانید؛ خزنده ای رو به رشد به نام لاتاری/ چرا جوان ایرانی به لاتاری فکر می‌کند؟

این موضوع به موسسات ثبت نام لاتاری ختم نمی‌شود تا جایی که پای این کلاهبرداری به برخی از آتلیه‌های دارای مجوز و زیرزمینی، کافی نت‌ها و حتی آژانس‌های مسافرتی هم می‌کِشد؛ در حالی که لاتاری یک موضوع حقوقی است و هیچ گونه ارتباطی با زمینه فعالیتی این آژانس‌ها ندارد.

برای روشن‌تر شدن موضوع با یکی از موسسه‌های حقوقی و مهاجرتی که منشی آن مدعی است تضمینی و با نظارت کامل یکی از وکیل‌های مهاجرتی انجام می‌شود تماس می‌گیرم.

بعد از شنیدن چند بوق متمادی، خانم جوانی گوشی را بر می‌دارد و توضیحاتی در خصوص فعالیت چندین ساله و سابقه درخشان موسسه شان برای ثبت نام لاتاری ارائه می‌دهد.

او از مشاوره، مدارک و کلیه هزینه‌های قبل از ثبت نام می‌گوید که با شنیدن هزینه‌های نجومی آن متعجب می‌شوم؛ به طوری که تعرفه یک مشاوره دویست هزار تومان و ثبت نام برای هریک از افراد صد و پنجاه هزار تومان است.

وی تاکید می‌کند که به دلیل حجم استقبال متقاضیان باید از قبل نوبت گرفته شود و موسسه آن‌ها این کار را تضمینی انجام می‌دهد. این در حالی است که اگر متقاضی، آشنایی نسبی با زبان انگلیسی داشته باشد می‌تواند از طریق سایت اصلی لاتاری اقدام کند و هیچ گونه هزینه‌ای پرداخت نکند.

عکس یکی دیگر از مهم‌ترین قسمت‌های ثبت نام برای لاتاری است که اغلب آتلیه‌ها در تبلیغات گسترده خود از ویژگی‌های تخصصی عکس لاتاری می‌گویند که باید صحیح و با کیفیت و طبق دستورات قانون ملیت و مهاجرت آمریکا باشد و در صورتی که عکس متقاضیان از این ویژگی‌ها برخوردار نباشد ثبت نام، انجام نشده و فرم آن‌ها تایید نخواهد شد. به همین خاطر با یکی از آتلیه‌های عکاسی تهران تماس می‌گیرم. صاحب آتلیه که دختر جوانی است از ویژگی‌های تخصصی این عکس و این که چند سالی است که از متقاضیان لاتاری عکس می‌گیرد، می‌گوید.

از او در خصوص داشتن یا نداشتن حجاب و تعرفه آن می‌پرسم که ادامه می‌دهد: داشتن یا نداشتن حجاب برای عکس لاتاری سلیقه‌ای است و طبق نظر مشتری انجام می‌شود و این که با عکس گذرنامه مطابقت نداشته باشد اهمیتی ندارد.

همچنین هزینه هر فایل عکس لاتاری حدود ۳۵ هزار تومان است و با توجه به این که در همسایگی آتلیه ما، یک کافی نت است که در سال‌های اخیر به صورت تخصصی ثبت نام لاتاری انجام می‌دهد، مشتریان خود را به این کافی نت معرفی می‌کنیم.

پس از خداحافظی کردن از مسئول آتلیه، به یاد تعرفه ثبت نام به همراه عکس گرفتن یکی از کافی نت‌های میدان انقلاب می‌افتم که مسئول آن می‌گفت: هزینه ثبت نام حدود پنجاه هزار تومان است و عکس لاتاری هم در کافی نت ما به صورت رایگان گرفته می‌شود.

به همین خاطر با اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تماس می‌گیرم تا از مجوز‌ها و تعرفه‌های متغیر آتلیه‌ها برای گرفتن عکس لاتاری مطلع شوم.

رحمت الله قادری، نائب رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران در این خصوص می‌گوید: عکس لاتاری زیر نظر اتحادیه انجام نمی‌شود، اما اگر کسی بخواهد این کار را انجام دهد اشکالی ندارد. یک عده می‌گویند که این کار نباید انجام شود، اما هنگام ثبت نام لاتاری، آتلیه‌ها از متقاضیان عکس می‌گیرند و هیچ کسی و هیچ سازمانی حتی اتحادیه هم به آن‌ها اعتراضی نمی‌کند و نظارتی بر این موضوع ندارد، چون در قانون اصناف، چیزی در این رابطه گفته نشده است و اتحادیه هم نمی‌تواند مداخله کند به این خاطر که تابع قانون اتاق اصناف هستیم و با توجه به نبود نظارت از طرف اتحادیه، تعرفه‌های آتلیه هم بر اساس توافق، متغیر است، چون گرفتن و ساختن عکس لاتاری شرایط خاصی دارد که هرکسی نمی‌تواند این کار را انجام دهد.

وی در خصوص افرادی که از قیمت عکس لاتاری خود شاکی هستند اضافه می‌کند: افرادی که از قیمت عکس خود شاکی هستند می‌توانند به شورای حل اختلاف مراجعه و درخواست خود را مطرح کنند تا کارشناس درمورد ویژگی‌ها و کیفیت عکس موردنظر پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

به رویاپردازی متقاضیانی که اغلب جوان و به تبلیغات اغواکننده سودجویان دلخوش هستند فکر می‌کنم. به افرادی که بدون آگاهی و با خیال این که پس از برنده شدن این برگه بخت آزمایی می‌توانند به طور رایگان از خدمات متفاوت دولت آمریکا مثل خانه، پول، بیمه و ... بهره‌مند شوند؛ در حالی که واقعیت چنین نیست و برنده شدن این افراد حتی به معنای دریافت ویزا هم نمی‌باشد، چون پس از برنده شدن باید مراحلی، چون ترجمه مدارک، مصاحبه و... را انجام دهند و در صورت تایید می‌توانند مجوز ورود و اقامت دائم به خاک آمریکا را داشته باشند.

از طرفی دیگر صحبت‌های دو سال پیش دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان آکادمی اداره تحقیقات فدرال آمریکا، اف بی آی را به خاطر می‌آورم که گفت: قرعه کشی "لاتاری" در آمریکا صورت می‌گیرد و شما افرادی را انتخاب می‌کنید. فکر می‌کنید کشور‌های دیگر، بهترین افرادشان را به ما می‌دهند؟ نه. آن‌ها بدترین آدم هایشان را مانند زباله دور می‌ریزند و ما با قرعه کشی، بدترینِ بدترین را برمی گزینیم.

حالا در آستانه انتخابات، او درصدد این است که به افراد فرصتی دوباره دهد تا برای دریافت مجوز ورود به خاک آمریکا وارد رقابت سنگین این بخت آزمایی شوند.

گزارش از فاطمه میرزایی دُخت

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا خانواده جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟

تینا مزدکی- ایالات متحده آمریکا در طول نیم قرن، ده‌ها میلیارد دلار برای توسعه سلاح‌های انرژی هدایت‌شده سرمایه‌گذاری کرده است. به گفته‌ داگ بوش، رئیس اکتشافات ارتش ایالات متحده، سلاح‌های لیزری حتی امتحان خود را پس داده‌اند و به نظر می‌رسد که در برخی موارد موثر واقع شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگرچه اطلاعاتی از جزئیات این سلاح‌ها در دسترس نیست اما به نظر می‌رسد یکی از آن‌ها سیستمی به نام P-HEL باشد. این سلاح، پرتو لیزر ۲۰ کیلوواتی نسبتا کم‌توان را طوری ‌می‌تاباند که نقطه بحرانی پهپاد را در چند ثانیه ذوب کند و باعث سقوط آن شود. این سلاح برای اولین بار در نوامبر ۲۰۲۲ در خارج از ایالات متحده استفاده شد. دومین واحد آن نیز در سال جاری مستقر شد و آن را به اولین سیستم بزرگ سلاح لیرزی عملیاتی تبدیل کرده است.

موشک‌های پدافند هوایی آمریکا تقریبا دو برابر موشک‌های تهاجمی هزینه دارند و این اختلاف هزینه با پهپادهای ارزان‌قیمت دیگر کشورها، مشکل‌ساز است. به عنوان مثال در دریای سرخ، کشتی‌های جنگی ایالات متحده که از کشتی‌های باری دفاع می‌کنند، از موشک‌های ۲ میلیون دلاری برای سرنگونی پهپادهای ۲۰۰۰ دلاری استفاده کرده‌اند. به همین دلیل، استفاده از سلاح لیزری را می‌توان نقطه عطفی برای پنتاگون در نبرد با هزینه‌های گزاف جنگ هوایی با پهپادها دانست.

جنگ قیمت

سلاح‌های به اصطلاح انرژی هدایت‌شده مانند لیزرها و سیستم‌های مایکروویو پرقدرت که از تابش الکترومغناطیسی ریزموج برای از بین بردن اجزای الکتریکی و الکترونیکی اهداف خود استفاده می‌کنند، بسیار ارزان‌ترند. براساس گزارش GAO در سال ۲۰۲۳، هر شلیک این تسلیحات لیزری و مایکروویو چیزی بین ۱ تا ۱۰ دلار، آن هم برای سوخت دیزل موردنیاز تولید برق هزینه دارد. البته یکی دیگر از مزایای سلاح‌های لیزری، پنهان‌کاری است؛ گفته شده است که پرتوهای این سلاح‌ها معمولا نامرئی و بی‌صدا هستند.

با این حال، ساخت سیستم‌های تسلیحات لیزری هزینه بسیار زیادی دارد. خبر می‌رسد که اولین نمونه‌های P-HEL حدود ۸ میلیون دلار قیمت داشتند. نمونه‌های اولیه یک سیستم مبتنی بر لیزر قوی‌تر ۵۰ کیلوواتی به نام DE M-SHORAD (تصویر زیر) چیزی حدود ۷۳ میلیون دلار هزینه داشته است. در واقع با توجه به برنامه‌های نوسازی و بودجه ۸۲۵ میلیارد دلاری پنتاگون، این سرمایه‌گذاری گرانی است. بوش در این باره می‌گوید:« برای ارتش واقعاً سخت است که یک سیستم انرژی هدایت شده با هزینه‌ای معادل یک فروند جنگنده نسل پنجم اف-۳۵ تولید کند.»

لیزر با طوفان، شن، باران، مه و دود مختل می‌شود. حتی در روزهای صاف هم تلاطم هوا می‌تواند آن‌ها را از بین ببرد یا ضعیف کند. این سلاح‌ها باید برای چند ثانیه روی نقطه‌ای از هدف متمرکز بمانند و با این اوصاف، این سؤال مطرح می‌شود که آیا یک سلاح لیزری می‌تواند با انبوهی از پهپادها مقابله کند یا خیر. با این حال مدافعان این طرح می‌گویند که سیستم های لیزری ضد پهپاد لازم نیست در همه شرایط کار کنند تا ارزشمند باشند. بوش گفت که لیزرها تنها بخشی از یک سیستم چندلایه ضد UAS شامل رهگیرهای جنبشی مانند موشک یا پهپاد کامیکازه کایوت RTX (با هر پاپ ۱۲۰۰۰۰ دلار) و سلاح‌هایی مانند C-RAM خواهند بود.

رؤیای جنگ ستارگان

وعده تسلیحات انرژی هدایت‌شده از دهه ۱۹۶۰ پنتاگون را مجذوب خود کرده بود، اما تاحدودی با پروژه‌های بیش از حد جاه‌طلبانه مانند ابتکار دفاع استراتژیک دوران ریگان، برای چندین دهه ناکام ماند. این پروژه که به عنوان جنگ ستارگان مورد تمسخر قرار گرفت (تصویر زیر)، تا زمان لغو در سال ۱۹۹۳، تقریباً ۳۰ میلیارد دلار برای توسعه سیستمی هزینه کرد که شامل لیزرهای فضایی برای منفجر کردن موشک‌های بالستیک شوروی از هزاران کیلومتر دورتر بود.

ایده دیگر، برنامه ۵ میلیارد دلاری لیزر هوابرد بود که قرار بود به عنوان اولین شمشیر نوری (لایت‌سیبر) آمریکا علیه موشک‌های بالستیک میان‌قاره‌ای عمل کند و در سال ۲۰۱۲ تعطیل شد. سال ۲۰۱۰، تحقیقات روی اهداف کمتر جاه‌طلبانه، مثلا اصابت به اهداف کوچکتری مانند گلوله‌های توپخانه و تهدید پهپادهای کندحرکت از چند کیلومتر دورتر یا کمتر متمرکز شد. به گفته کارشناسان، این فناوری مجبور نیست در این سطح بسیار استرس‌زا عمل کند و به قدرت و دقت زیادی نیاز ندارد. بر اساس گزارش GAO، پنتاگون از سال ۲۰۲۰ تقریباً یک میلیارد دلار در سال برای تحقیقات انرژی هزینه می‌کند.

گفته می‌شود که در دهه جاری، تعدادی سیستم‌ با واحدهای نظامی برای آزمایش میدانی مستقر شده‌اند و برای استفاده فرماندهان در دسترسند. این سیستم شامل چهار DE M-SHORAD است که از لیزر RTX روی زره‌پوش Stryker استفاده می‌کند. این سیستم‌ها در سال جاری برای آزمایش‌های میدانی اعزام شدند و بخشی از تمرکزها بر این است که متوجه شوند لیزرها در حین حرکت و در برابر شوک و ارتعاش چقدر ایستادگی دارند.

نیروی دریایی از سال ۲۰۱۹، لیزر کم‌مصرف ODIN را روی هشت ناوشکن نصب کرده است که برای ایجاد اختلال در حسگرهای نوری یا فروسرخ در پهپادهای کشورهای حریف طراحی شده است. در سال ۲۰۲۲ نیروی دریایی ایالات متحده یک دستگاه لیزر ۶۰ کیلوواتی ساخت لاکهیدمارتین را به نام HELIOS روی ناوشکن Preble نصب کرد که قادر به نابود کردن پهپادها و موتورهای بیرونی قایق‌های کوچک است. اما از نظر فرمانده نیروی دریایی آمریکا این سلاح در جایی که می‌توانست موثر باشد، حضور نداشت. بنابراین از نظر او پیشرفته آهسته میدان دادن به سلاح‌های لیزری، ناامیدکننده بود.

مایکروویو در برابر لیزر

از سوی دیگر، سلاح‌های مایکروویو پرقدرت تحت تأثیر آب‌وهوا قرار نمی‌گیرند، اما معمولا برد کمتری دارند. استارت‌آپ اپیروس در کالیفرنیای جنوبی چهار نمونه اولیه از سیستم لئونیداس خود را تحت قراردادی ۶۶ میلیون دلاری به ارتش ایالات متحده تحویل داده است. به گفته مدیرعامل اپیروس، این سلاح می‌تواند چندین پهپاد را به‌طور هم‌زمان سرنگون کند و به عنوان آخرین خط در یک دفاع هوایی لایه‌ای عمل کند. او امیدوار است که لئونیداس به زودی به استقرار میدانی در خارج از کشور برسد و تا سال ۲۰۲۷ اپیروس بتواند رتبه اول سازندگان تسلیحات را به دست آورد.

این هدف می‌تواند با جدول زمانی ارتش در مورد سلاح‌های انرژی هدایت‌شده ردیابی شود. بوش می‌گوید که این سرویس در حال حاضر در حال آماده‌سازی برنامه‌های بودجه برای بازه زمانی ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ است و آن‌ها در حال بررسی این موضوع هستند که چگونه می‌توانند واقعاً به این هدف برسند. در همین حال، وزارت دفاع ایالات متحده در حال سرمایه‌گذاری بر لیزرهای قدرتمندتر، از جمله سیستم‌های ۳۰۰ کیلوواتی شرکت‌هایی مانند لاکهید مارتین، جنرال اتمیکس و nLight است که می‌توانند اهداف بزرگ‌تر و سریع‌تری مانند موشک‌های کروز را هدف قرار دهند.

اگر پنتاگون تصمیم بگیرد هر یک از نمونه‌های اولیه لیزر فعلی را در مقیاس صنعتی تولید کند، ممکن است مدتی طول بکشد تا پیمانکاران دفاعی به تولید انبوه برسند. همچنین مؤسسه فناوری‌های نوظهور و اندیشکده انجمن صنایع دفاعی هشدار داده‌اند که تنها تعداد کمی از شرکت‌ها قطعات کلیدی مانند اپتیک را تولید می‌کنند که البته به گفته بوش، این مسئله بیشتر مربوط به بودجه محدود کنگره و اولویت‌های متعدد است.

منبع: Forbes

۵۴۳۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904107

دیگر خبرها

  • پاسخ مدیر اینتر به هجمه‌ها بابت جذب رایگان طارمی
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • اجاره سالن همایش، سمینار و کنفرانس در سلام حرفه ای + [مشاوره رایگان]
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال